18η Γιορτή Σύκου

18η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο
18η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο

Στα 18 σου έχεις πλέον ενηλικιωθεί, σε βαραίνει η ευθύνη των επιλογών σου, χαράζεις την πορεία σου. Εμείς, η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο, φέτος κλείνουμε τα 18.
Στις 18 Αυγούστου 2019  θα κάνουμε την 18η Γιορτή Σύκου έχοντας μπει πλέον στην περίοδο της ενηλικίωσης αν και στο Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου «Ο Άγιος Δημήτριος» χαράξαμε την πορεία μας από την πρώτη κιόλας χρονιά και θεσπίσαμε τη «Γιορτή Σύκου» όχι με σκοπό μόνο να συναντιώμαστε, να ανταλλάσσουμε λίγα λόγια για το σύκο στη Μεσσηνία και να διασκεδάζουμε.

Εξ αρχής ήταν και συνεχίζει να είναι σήμερα και θα είναι πάντα σκοπός μας η ανάδειξη του Μεσσηνιακού σύκου και μέσα από αυτό η στήριξη του Μεσσήνιου συκοπαραγωγού που μοχθεί στο συκεώνα του αλλά προσφέρει ένα προϊόν εκλεκτό και αγαπημένο στους καταναλωτές, όπως επίσης στηρίζει την οικονομία του τόπου και της χώρας από την προώθησή του στις ξένες κυρίως αγορές.

Έχοντας αυτό το σκοπό κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των παραγωγών, της συνεταιριστικής μας οργάνωσης της ΣΥΚΙΚΗΣ, των μεταποιητών και άλλων χορηγών, της Αυτοδιοίκησης και κάναμε θεσμό τη Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο. Κερδίσαμε και την αγάπη του κόσμου, που κατά χιλιάδες έρχεται κάθε χρόνο στη Γιορτή μας στον Πολύλοφο και διασκεδάζουμε όλοι μαζί, πάντα με ένα ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Και επιπλέον δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να δοκιμάσουν το σύκο σε διάφορες υπέροχες γλυκές γεύσεις, στο μπουφέ που παρουσιάζουμε στη Γιορτή. Μια Γιορτή που πλέον αποτελεί το αποκορύφωμα των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου, ένα πλέγμα πολλών καινοτόμων εκδηλώσεων και δράσεων, πάντα με σκοπό την ανάδειξη του προϊόντος
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι υπέροχη, μας ευχαριστεί και μας λέει ότι είναι η καλύτερη γιορτή που θα μπορούσε να γίνει για το σύκο. Εμείς όμως έχουμε ακόμη πολλά να σας δείξουμε, το μεράκι και η αγάπη είναι άσβεστη ακόμη μέσα μας και κάθε χρόνο θα βλέπετε και κάτι καλύτερο και διαφορετικό.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, στις 18 Αυγούστου 2019, στην 18η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο για να περάσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη βραδιά, για να τιμήσουμε το σύκο και ιδιαίτερα τους παραγωγούς του.

Θα σας υποδεχτούμε με τη μεγαλύτερη χαρά και θα σας δείξουμε ότι και στα 18 μπορεί κανείς να έχει μέσα του άσβεστο το πάθος της δημιουργικότητας, της προσφοράς, της καινοτομίας και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζει με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα αυτό με το οποίο καταπιάνεται.

Καλά να περάσουμε λοιπόν στις 18 του μήνα!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram